Domaine Avéla blev startet i 2002 og er beliggende i landsbyen Quarante lidt vest for Beziers. Ejerne Christina og Franck laver kun en vin på deres vingård, rødvinen Theodore, som er opkaldt efter Christinas nevø. Domainet har kun 4 hektar vinmarker fordelt på druerne carignan, cinsault, grenache og syrah. Alle vinstokkene er over 100 år gamle og alt arbejde foregår ved hånden. Vinmarkerne er beplantet i 1911 og er beliggende inde i naturparken Haut Lanquedoc. Undergrunden består af ler og kalksten.
Theodore er en kultvin der sælges på ikke mindre en 73 Michelin restauranter i Frankrig, heraf otte 3-stjernede med Paul Bocuse i spidsen på hans restaurant L’Auberge du Pont de Collonges. Der høstes kun 15-18 hektoliter pr. hektar og alle druer håndhøstes dobbeltsorteres. Vinen er mørkerød med en frisk kant. Duften er bedøvende af mørke trøfler og krydderier. Vinen er fyldig og med smag af lakrids, mørke trøfler, krydderier, solbær, espresso, oliven og læder.
Vinen anbefales til store bøffer, osso buco og vildt.
Serveringstemperatur 18-20 grader.