Corkwood Cellars drives af de 3 ønologer James Campbell, Kile Campbell og Derek Sanchez.
Vingården er nystartet i 2017 og har kun 1 hektar mark beplantet med Zinfandel.
Historien startede i 1916 hvor Walter Steele beplantede en vinmark ved foden af Sierra Nevada-bjergene. Uanset om han vidste det eller ej, fandt han det perfekte sted for vinstokke.
Stedet er et forhistorisk flodleje, der blev støbt af tektoniske kræfter og efterlod en stenet bjergskråning. Vinmarken er højt beliggende, i 550 meters højde, nær toppen af Sutter Hill og skrånende mod sydøst. Alle disse forhold gør det muligt for vinstokkene at vokse og trives perfekt i den californiske sol.
I løbet af årtierne voksede vingården sig til at blive vildere og mere utæmmet indtil begyndelsen af det 21. århundrede, hvor den blev købt af nye ejere med passion og øje for de gamle vinstokke. År senere faldt de nuværende ejere over vingården og så straks potentialet for at lave fantastisk vin. De slog til og begyndte at lære hver enkelt vinstok at kende. Timer og dage blev brugt på at beskære og udtynde hver vinstok i forsøget på at genopbygge strukturen og balancen i vinmarken. Gennem flid og tid bibeholdt de vingårdens oprindelige karakter, samtidig med at de sikrede dens overlevelse og produktion med druer af højeste kvalitet.
Denne vin er en rund, fyldig & kompleks vin med dybde af dristige frugtprofiler, medium+ syre og god lagrings potentiale.
Vinen er et godt match til kødretter, spareribs og generelt barbeque-marineret kød.